Behöver din hemsida ett ansiktslyft?

Har du en hemsida där innehållet är relevant men sidan börjar kännas “gammal”? Ofta går det att fräscha upp hemsidan med ny design och lyfta över den i ett modernt CMS system som WordPress.

Vi ger din gamla hemsida nytt liv

Du får en modern användarvänlig och sökmotorvänlig hemsida som är lätt att underhålla och som lyfter ditt varumärke. Alla hemsidor som jag levererar är byggda med responsiv design. Att bygga med responsiv design innebär att hemsidan är representativ oavsett om man surfar in på datorn, surfplattan eller mobilen.

Du kan själv sköta hemsidan utan förkunskaper

Vi bygger alla hemsidor i ett modernt CMS system (Content Management System). CMS kan på svenska översättas till innehållshanteringssystem eller publiceringsverktyg. WordPress som jag använder står för över 40% av alla webbplatser globalt, vilket ger en stor trygghet.

Support & Service för dig som har behovet

Alla moderna system behöver uppdateras och underhållas. Att själv uppdatera WordPress är i de flesta fall förhållandevis enkelt. Om du känner att tiden inte riktigt räcker till så hjälper jag vi gärna till med den delen. Läs mer om vad vi kan erbjuda.

uppfräschning av din hemsida

Vad kostar det?

Kostnaden för att fräscha upp din gamla hemsida beror på hur omfattande arbetet blir. Du får alltid ett fast pris innan arbetet påbörjas och du är aldrig bunden till andra kostnader  en det fasta priset (efter ditt godkännande) för uppfräschningen av din hemsida. Hemsidan levererar vi till ditt webbhotell därefter är det fritt för dig att hantera din hemsida.

Kontakta oss

Kontakta gärna oss redan idag så berättar vi helt förutsättningslöst vad vi kan göra för att fräscha upp din gamla hemsida.

Vad kostar en ny hemsida?
vad kostar en hemsida?

Vi erbjuder fasta priser för mina tjänster så att du vet exakt vad du kommer att betala. Vi har ingen bindningstid, inga krångliga avtal.

Support & Service
support o service

Alla moderna system behöver uppdateras och underhållas. Detta är förhållandevis lätt att själv underhålla, men vi kan sköta underhåll och uppdateringar av din hemsida om du så önskar.