Support & Serviceavtal

Din trygghet med ett Support & Serviceavtal

Om något inträffar med din hemsida är din hjälp inte längre bort en ett telefonsamtal. Om hemsidan krånglar eller i värsta fall går ner är snabb hjälp ovärderlig och kostnaden för ett support & serviceavtal betalar sig flera gånger om. En trygghet för dig så att du kan fokusera på din verksamhet och låta oss “fixa” till din hemsida. Genom att låta mig regelbundet sköta servicen av din hemsida minimerar man risken för driftstörningar.

Support & Serviceavtal

Översyn av din hemsidas plugin

Med tiden kan antalet plugin växa och i vissa fall utgöra ett säkerhetshot (tex om dom inte har förnyats på länge). Jag hjälper er med att säkerställa så att de plugins som är installerade fyller er hemsidas behov. Jag kommer även med tips och råd på funktioner som kan förbättra er hemsidas kund upplevelse.

Detta ingår i Support & Serviceavtal

Alla moderna system behöver uppdateras och underhållas för att skydda mot säkerhetshot och för att säkerställa att den fungerar korrekt. Detta inkluderar uppdateringar av webbplatsens CMS (Content Management System), plugins och teman. Detta är förhållandevis lätt att själv underhålla, men jag kan sköta underhåll och uppdateringar av din hemsida om du så önskar.

Föredrar du att bara betala för mindre uppdateringar & support så ordnar jag givetvis det till fast kostnad.

Om man tecknar ett serviceavtal så ingår uppdatering av nedanstående.

  • Uppdatering av WordPress.
  • Uppdatering av Elementor (temat).
  • Uppdatering av installerade plugins.

Jag kan även lägga in nytt material (bilder och texter) på din hemsida om du så önskar, kontakta oss för pris. Kontakta gärna mig om du har funderingar eller frågor gällande Support & Serviceavtal.

OBS! Jag kan i dagsläget endast erbjuda Support & Serviceavtal för de sajter som jag själv har byggt och levererat. 

Standard

kontakta mig för pris faktureras månadsvis, ingen bindningstid
  • Uppdateringar av tillägg
  • Uppdateringar av WordPress
  • Mejl och telefonsupport