E-handel

E-handel, eller elektronisk handel, är en affärsmodell som möjliggör köp och försäljning av varor och tjänster via internet. Det har blivit en av de mest betydande och snabbt växande sektorerna inom global handel och påverkar i hög grad hur människor handlar och bedriver affärer.

E-handel har revolutionerat sättet vi handlar på och erbjuder en bekväm och mångsidig plattform för företag och kunder. Det fortsätter att utvecklas och anpassas till förändringar i teknologi och konsumentbeteende och förväntas vara en viktig del av den globala ekonomin under lång tid framöver.

Funderar du på att börja med E-handel?

Jag har under åren hjälpt flera kunder med att starta upp näthandel med WordPress och WooCommerce. Att driva E-handel kräver mycket arbete (men det kräver en fysisk butik också). Att starta upp en webbutik med WordPress och WooCommerce är kostnadseffekt men kräver att man som ägare av webbutiken försöker sätta sig in i hur man underhåller, uppdaterar och sköter om webbutiken.

Jag är ingen expert på E-handel men jag hjälper gärna er med uppstarten. Eftersom WordPress och WooCommerce är mycket stora aktörer så finns det oändligt med information och hjälp på nätet.

Kontakta gärna mig för mer information.

E-handel