Vad kostar en hemsida?

Alltid fasta priser på din hemsida​

Vad kostar en hemsida? Priset för en ny hemsida är en viktig fråga att ha klarhet i. Jag värdesätter transparens och enkelhet när det kommer till prissättning. Därför erbjuder jag fasta priser för mina tjänster, så att du har full insyn i vad kostnaden kommer att vara. På så sätt kan du känna dig trygg med att du vet exakt vad du betalar för.

Vad kostar en hemsida?

Inga krångliga avtal

Att ha klarhet i kostnaden för din nya hemsida är naturligtvis av största vikt. Jag är fast övertygade om principen om transparens och enkelhet när det kommer till prissättning. Jag tillhandahåller fasta priser för mina tjänster, vilket innebär att du har full insyn i exakt vad du kommer att betala.

Ingen bindningstid

Hos mig finns ingen bindningstid och inga krångliga avtal att oroa sig för. Om det är din första hemsida som jag bygger, tillkommer kostnaden för webbhotell och domän, men det är kostnader som du skulle ha oavsett om du själv byggde din hemsida.

Jag använder WordPress som plattform, vilket ger dig extra trygghet som kund. WordPress är världens största plattform för moderna professionella webbplatser. Vad som är viktigast av allt är att jag inte äger koden till din hemsida.

Efter leveransen har du fullständig åtkomst till din sida och är inte beroende av mig. Självklart hoppas jag på ett långvarigt samarbete med dig.

Säljande & Professionell Hemsida

Du betalar givetvis inget innan hemsidan är levererad och fullt fungerande enligt vår gemensamma överenskommelse.

Alla priser är exklusive moms.

Hemsida

Från 8900:- Engångskostnad
  • Inläggning av ditt textmaterial och bilder
  • Sätta upp webbhotell
  • Du äger din egen hemsida
  • Responsiv design (mobilanpassad)
  • Unik design
  • Kontaktformulär
  • Google sökoptimering bas
  • Byggd med WordPress samt Elementor

Nedanstående priser tillkommer om du inte redan har en registrerad domän samt abonnerar på ett webbhotell.
Jag hjälper gärna till med att registrera domänadress samt välja lämpligt webbhotell.

  • Kostnaden för webbhotell är från ca 155:-/månad. Se exakta priser på Templs hemsida.
  • Kostnaden för egen domänadress är ca 150:-/år

Alla priser är exklusive moms