Offertförfrågan

Be oss om en offert!

Har du funderat på att förnya din nuvarande webbplats eller bygga en helt ny från grunden? Vi har expertisen och resurserna för att hjälpa dig skapa en modern och effektiv online-närvaro. En offertförfrågan kostar givetvis inget och du binder inte upp dig på något vis.

För att vi ska kunna förstå dina specifika behov och erbjuda dig en skräddarsydd lösning, ber vi dig fylla i det enkla formuläret nedan. När du har gjort det, kommer vi att återkomma med en offert som passar just dina krav och mål. 

Vi återkommer i regel inom 1-2 arbetsdagar.

Om du hellre vill ringa eller maila så går det givetvis lika bra.

Vi ser fram emot att hjälpa dig att ta din webbplats till nästa nivå och skapa en imponerande online-erfarenhet för dina besökare. Tack för att du överväger våra tjänster.

Välkommen att skicka in din offertförfrågan. 

Vi jobbar med WordPress som har över 40% marknadsandel globalt. Detta ger dig tryggheten till en stabil och framtids säker plattform.

Vad kostar en ny hemsida?
priser

Vi erbjuder fasta priser för våra tjänster så att du vet exakt vad du kommer att betala. Vi har ingen bindningstid, inga krångliga avtal.

Support & Service
ny-hemsida-bild3.png

Alla moderna system behöver uppdateras och underhållas. Detta är förhållandevis lätt att själv underhålla, men vi kan sköta underhåll och uppdateringar av din hemsida om du så önskar.