Dags för en ny hemsida till företaget?

Ny användarvänlig hemsida

Skaffa en ny hemsida till ditt företag! Jag bygger nya moderna, användarvänliga hemsidor som ser lika bra ut på webben, plattan och mobilen.

Du har kanske precis startat ett nytt företag eller känner att din befintliga hemsida behöver förnyas. Oavsett vilket har du kommit rätt.

Engagemang efter leverans

Mitt engagemang slutar inte när din nya webbsida är levererad. Jag finns alltid tillgänglig om du har några frågor eller funderingar. Några veckor efter leverans följer jag alltid upp så att allt fungerar och att du är fullt nöjd med mitt arbete.

ny hemsida

Varför skall man ha en hemsida?

Det finns flera fördelar med att skaffa en hemsida, oavsett om det är för personligt bruk eller för företag. Här är några skäl till varför det är viktigt att ha en hemsida:

 1. Synlighet och närvaro på internet: En hemsida ger dig en närvaro på internet, vilket är avgörande i dagens digitala värld. Genom att ha en hemsida kan du nå ut till en global publik och göra din information, produkter eller tjänster tillgängliga dygnet runt.
 2. Marknadsföring och varumärkesbyggande: En hemsida fungerar som en marknadsföringsplattform där du kan presentera din verksamhet, produkter eller tjänster på ett professionellt sätt. Genom att skapa en snygg och informativ webbplats kan du stärka ditt varumärke och kommunicera din unika försäljningsargument till potentiella kunder.
 3. Kommunikation och interaktion: En webbsida ger dig möjlighet att kommunicera direkt med dina besökare och kunder. Genom att integrera kontaktformulär, kommentarsfält eller livechattfunktioner kan du enkelt få feedback, svara på frågor och bygga starka kundrelationer.
 4. Ökad trovärdighet och professionalism: Att ha en väldesignad och välstrukturerad webbsida ger en professionell image och ökar trovärdigheten för ditt företag eller dina personliga projekt. Det ger besökare förtroende för ditt varumärke och kan öka chanserna för att de väljer att göra affärer med dig.
 5. Sökmotoroptimering (SEO): En väloptimerad hemsida kan hjälpa dig att synas högre upp i sökmotorernas resultat. Genom att använda relevanta nyckelord, skapa relevant och kvalitativt innehåll och optimera din webbplatsstruktur kan du öka din synlighet och locka organisk trafik till din hemsida.
 6. Flexibilitet och anpassningsbarhet: En hemsida ger dig fullständig kontroll över ditt innehåll och möjlighet att anpassa det efter dina behov och önskemål. Du kan enkelt uppdatera och ändra innehållet när det behövs och anpassa designen för att reflektera förändrade trender eller varumärkesriktlinjer.

Detta är bara några av de många fördelarna med att ha en hemsida. Oavsett om du är en företagare, frilansare, bloggare eller privatperson kan en hemsida vara en värdefull tillgång för att nå ut till en bredare publik och uppnå dina mål på internet. Att skaffa en hemsida är en investering som betalar sig.

WordPress

Som plattform använder vi WordPress samt Elementor vilket ger dig en framtidssäker plattform. Vi levererar en fullt optimerad hemsida (upp till 8 undersidor) som vi fyller med ditt innehåll. Givetvis går det att lägga till fler sidor efter behov, vilket du själv kan göra eller så hjälper vi dig.

Om WordPress

 • WordPress är en populär och användarvänlig plattform för att skapa och hantera webbplatser och bloggar.
 • Med WordPress kan användare skapa och anpassa sina webbplatser genom att använda en mängd olika teman och tillägg.
 • WordPress är känt för sin flexibilitet och skalbarhet, vilket gör det till ett idealiskt val för allt från enkla personliga bloggar till komplexa företagswebbplatser.
 • WordPress använder en intuitiv gränssnitt och en WYSIWYG-redigerare (What You See Is What You Get), vilket gör det enkelt även för icke-tekniska användare att skapa och uppdatera sin webbplats.
 • Med WordPress har användare också möjlighet att skapa dynamiska webbplatser med hjälp av inbyggd databashantering och möjligheten att integrera tredjepartsapplikationer.
 • WordPress är öppen källkod, vilket innebär att dess källkod är tillgänglig för alla och kan anpassas och modifieras enligt användarens behov.
 • Många företag och organisationer använder WordPress som en plattform för sina webbplatser på grund av dess pålitlighet, säkerhet och ständiga utveckling.
 • Med WordPress kan användare hantera flera webbplatser från en centraliserad kontrollpanel, vilket gör det enkelt att administrera och uppdatera innehåll på olika webbplatser.

Google Analytics

Vi gör en grundläggande sökmotoroptimering samt installerar Google Analytics för att du skall kunna följa och utvärdera hur din hemsida utvecklas på Google.

Om Google Analytics

 • Google Analytics är en av de mest populära webbanalystjänsterna som erbjuds av Google, vilket ger insikter och statistik om besökare och användarbeteende på en webbplats.
 • Med Google Analytics kan webbplatsägare och marknadsförare få värdefull information om trafikmönster, källor till trafik, sidvisningar, genomsnittlig tid på webbplatsen och mycket mer.
 • Genom att integrera en unik spårningskod på webbplatsen kan Google Analytics samla in data och generera detaljerade rapporter som hjälper till att förstå hur användare interagerar med webbplatsens innehåll.
 • Google Analytics erbjuder också möjligheten att spåra och analysera målkonverteringar, såsom klick på specifika knappar, formulärinskick och e-handelstransaktioner, vilket ger insikt om webbplatsens framgång och effektivitet.
 • Tjänsten erbjuder även demografisk data, intressen och beteenden hos webbplatsens besökare, vilket kan hjälpa till att skapa målinriktad marknadsföring och bättre förstå målgruppen.
 • Med realtidsrapporter kan användare övervaka ögonblicklig trafik, besökare och beteende på webbplatsen i realtid, vilket ger omedelbar insikt och feedback.
 • Google Analytics erbjuder även anpassade rapporter och avancerad segmentering för att anpassa analysen efter specifika behov och mål.
  Tjänsten är gratis att använda, även om det finns en premiumversion (Google Analytics 360) med extra funktioner och stöd för större företag.
 • Google Analytics är ett värdefullt verktyg för att mäta och förbättra webbplatsens prestanda och användarupplevelse, samt för att optimera marknadsföringsstrategier baserat på insamlad data.
 • Sammanfattningsvis ger Google Analytics användare möjlighet att få djupgående insikter om sin webbplats och dess besökare, vilket hjälper till att fatta informerade beslut och optimera online-närvaron för att uppnå sina mål.

Kontakta mig redan idag för att skaffa en ny hemsida.

Responsiv design
Responsiv-design

Alla hemsidor som jag bygger är byggda med responsiv design. Vilket innebär att din hemsida ser lika bra ut oavsett om hemsidan visas på mobilen, surf plattan eller datorn.