Webbhotell

För att kunna erbjuda kundupplevelse av toppklass jobbar jag nu endast med Templ som är ett svenskt webbhotell. Deras tjänster är byggda och optimerade för WordPress vilket ger mycket snabba hemsidor. Alla hemsidor lagras på Google Cloud vilket är en mycket snabb och säker infrastruktur.

Läs mer>>> (länk till Templ)

Vad som får kunder att välja Templ (och aldrig lämna)


1. Snabbare hemsida vilket bidrar till ökad
försäljning och fler besökare.
2. Dygnet runt-övervakning
3. Exceptionell säkerhet som skyddar deras
hemsida mot intrång
4. Sveriges WordPress-kunnigaste support –
tillgänglig 24/7 på chatt, mail och telefon

Populära features

 

  • Google Cloud Platform
  • Byggt för WordPress
  • Dygnet runt-övervakning
  • Hackad site-garanti
  • Support 24/7
  • Koldioxidneutralt

Vad är ett Webbhotell?

Ett webbhotell är en tjänst som tillhandahåller lagringsutrymme och infrastruktur för att lagra och publicera webbplatser på internet. Det fungerar som en virtuell plats där webbplatsfiler och data lagras och görs tillgängliga för besökare över internet.

När du skapar en webbplats behöver du en plats att lagra filer och data som utgör webbplatsen. Dom erbjuder serverutrymme på sina servrar där du kan lagra dina webbplatsfiler, databaser, e-postkonton och andra relaterade resurser.

När någon besöker din webbplats genom att ange dess webbadress i webbläsaren skickas en förfrågan till webbhotellets servrar. Servern svarar sedan med de nödvändiga webbplatsfilerna och innehållet, som visas för besökaren i deras webbläsare.

Webbhotell kan erbjuda olika typer av hosting-tjänster, delat utrymme (den vanligaste formen), virtuell privat server (VPS)-hotell och dedikerat webbhotell. Vid delat webbhotell delar flera webbplatser samma serverresurser, medan VPS-hosting ger dig en virtuell privat server och dedikerat hosting ger dig en hel server för din egen webbplats.

Sammanfattningsvis kan man säga att ett webbhotell är en tjänst som tillhandahåller utrymme och infrastruktur på internet för att lagra och publicera webbplatser, vilket gör det möjligt för dem att vara tillgängliga för besökare över hela världen.

Vad kostar en ny hemsida?
vad kostar en hemsida?

Jag erbjuder fasta priser för mina tjänster så att du vet exakt vad du kommer att betala. Jag har ingen bindningstid, inga krångliga avtal.