WordPress

WordPress för din trygghet

WordPress är Open Source och är helt kostnadsfria att ladda ner och använda. WordPress uppdateras löpande och är också helt kostnadsfritt. Till WordPress finns tusentals plugins att installera, många är kostnadsfria och en del kostar en mindre summa pengar. Plattformen är ett lättanvändligt publiceringsverktyg som du själv kan sköta, eller om du vill att jag sköter det åt dig.

WordPress är ett av de mest populära verktygen (som driver över 40% av världens webbsajter) för att skapa och hantera en blogg eller en hemsida. Det är ett open source-verktyg, vilket innebär att det är gratis att använda och att det kan anpassas och utvecklas av vem som helst.

WordPress började som en enkel blogging-plattform, men har sedan dess utvecklats till ett fullt fungerande innehållshanteringssystem (CMS) som kan användas för att skapa allt från enkla bloggar till komplexa hemsidor med många olika funktioner. Det är enkelt att använda och har ett brett utbud av teman och plugins som gör det möjligt att anpassa utseendet och funktionerna på en hemsida. Dom har också en aktiv och välutvecklad gemenskap av användare och utvecklare som ständigt bidrar med nya idéer och förbättringar. Det finns många stödforum där användare kan få hjälp med tekniska problem och råd om hur man använder verktyget på bästa sätt.

WordPress I siffror

Vad kostar en ny hemsida?
priser

Jag erbjuder fasta priser för våra tjänster så att du vet exakt vad du kommer att betala. Jag har ingen bindningstid, inga krångliga avtal.

Support & Service
ny-hemsida-bild3.png

Alla moderna system behöver uppdateras och underhållas. Detta är förhållandevis lätt att själv underhålla, men jag kan sköta underhåll och uppdateringar av din hemsida om du så önskar.