100% Nöjd Kundgaranti

Nöjd kundgaranti

Vår Nöjd kundgaranti är utformad för att bygga förtroende och skapa en positiv relation med våra kunder. Vi är övertygade om kvaliteten på våra tjänster gör att du ska känna dig trygg när du väljer att göra affärer med oss.

Vi är fast beslutna att erbjuda högkvalitativa tjänster och en överlägsen kundupplevelse.

Om du som kund inte är 100 % nöjd med våra tjänster, så100 procent nöjdkund garanti är inte heller vi nöjda. Därför har vi en klar och tydlig “Nöjd kundgaranti” som innebär att du inte blir fakturerad förens vi har levererat enligt vår gemensamma överenskommelse.

Även efter att vi är klara med arbetet och du har betalt fakturan så finns vi självklart tillgänglig för att hjälpa och supporta dig.

Vi jobbar med WordPress som har över 40% marknadsandel globalt samt Sidbyggaren Elementor. Detta ger dig tryggheten till en stabil och framtids säker plattform.

Vad kostar en ny hemsida?
priser

Vi erbjuder fasta priser för våra tjänster så att du vet exakt vad du kommer att betala. Vi har ingen bindningstid, inga krångliga avtal.

Support & Service
ny-hemsida-bild3.png

Alla moderna system behöver uppdateras och underhållas. Detta är förhållandevis lätt att själv underhålla, men vi kan sköta underhåll och uppdateringar av din hemsida om du så önskar.