100% Nöjd Kundgaranti

Nöjd kundgaranti

Min Nöjd kundgaranti är utformad för att bygga förtroende och skapa en positiv relation med våra kunder. Jag är övertygade om kvaliteten på våra tjänster gör att du ska känna dig trygg när du väljer att göra affärer med mig.

Jag är fast beslutna att erbjuda högkvalitativa tjänster och en överlägsen kundupplevelse.

Om du som kund inte är 100 % nöjd med mina tjänster, så100 procent nöjdkund garanti är inte heller jag nöjd. Därför har jag en klar och tydlig “Nöjd kundgaranti” som innebär att du inte blir fakturerad förens jag har levererat enligt vår gemensamma överenskommelse.

Även efter att jag är klara med arbetet och du har betalt fakturan så finns jag självklart tillgänglig för att hjälpa och supporta dig.

Jag jobbar med WordPress som har över 40% marknadsandel globalt samt Sidbyggaren Elementor. Detta ger dig tryggheten till en stabil och framtids säker plattform.

Vad kostar en ny hemsida?
Vad kostar en hemsida?

Jag erbjuder fasta priser för mina tjänster så att du vet exakt vad du kommer att betala. Jag har ingen bindningstid, inga krångliga avtal.

Support & Service
support o service

Alla moderna system behöver uppdateras och underhållas. Detta är förhållandevis lätt att själv underhålla, men jag kan sköta underhåll och uppdateringar av din hemsida om du så önskar.