Ny hemsida till ditt företag

Behöver du en ny hemsida till ditt företag? Jag bygger nya moderna, användarvänliga hemsidor som ser lika bra ut på webben, plattan och mobilen.

WordPress

Som plattform använder jag WordPress samt Elementor vilket ger dig en framtidssäker plattform. Jag levererar en fullt optimerad hemsida (upp till 8 undersidor) som jag fyller med ditt innehåll. Givetvis går det att lägga till fler sidor efter behov, vilket du själv kan göra eller så hjälper jag dig.

Google Analytics

Jag gör en grundläggande sökmotoroptimering samt installerar Google Analytics för att du skall kunna följa och utvärdera hur din hemsida syns på Google.

Användarvänligt

Jag använder WordPress som är det enkelt och användarvänligt för att själv lägga till nytt innehåll samt underhålla befintligt innehåll.  Om din tid inte räcker till kan jag hjälpa till med underhåll och uppdateringar.

Engagemang efter leverans

Mitt engagemang slutar inte när din nya webbsida är levererad. Jag finns alltid tillgänglig om du har några frågor eller funderingar. Några veckor efter leverans följer jag alltid upp så att allt fungerar och att du är fullt nöjd med mitt arbete.

Konkurrenskraftiga priser

Jag levererar hemsidor av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser till ditt företag.

ny hemsida